Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Τα πολύτιμα ψηλοτάκουνα

Τα πολύτιμα ψηλοτάκουνα

Διακόσιες χιλιάδες δολάρια κοστίζουν και ποια η τυχερή; Αν και τα Eternal Diamond Stiletto παραείναι φορτωμένα για μια σικάτη δυτική εμφάνιση, εντούτοις πολλές κυρίες θα ήταν πρόθυμες να πληρώσουν όσο όσο για μια βραδιά εξόδου με τα πολύτιμα παπούτσια.

Ο jewellery designer Christopher Michael Shellis στη Μεγάλη Βρετανία δημιούργησε ένα ζευγάρι ολόχρυσα πέδιλα διακοσμημένα με διαμάντια. Συγκεκριμένα, τα εντυπωσιακά πέδιλα είναι φτιαγμένα από μασίφ κίτρινο χρυσό ενώ τα διαμάντια που τα διακοσμούν ξεπερνούν σε αριθμό τα 2.200! Η τιμή τους κυμαίνεται λίγο παραπάνω από τα 200.000 δολάρια! «Στόχος ήταν να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό κόσμημα το οποίο θα μπορείς να το φοράς στα πόδια. Εάν κάποιος τα βρει σε μια αρχαιολογική ανασκαφή μετά από χιλιάδες χρόνια θα θεωρηθούν θησαυρός», δήλωσε χαρούμενος ο Shellis.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.