Αρχική Προτάσεις Αγοράς Τα πρώτα οικολογικά υγρά πιάτων Planet με βιολογικά εκχυλίσματα της Rolco

Τα πρώτα οικολογικά υγρά πιάτων Planet με βιολογικά εκχυλίσματα της Rolco

Η Rolco δημιούργησε μια πρωτοποριακή σειρά οικολογικών υγρών πιάτων planet με βιολογικά εκχυλίσματα. Η νέα αυτή σειρά καινοτομεί καθώς συνδυάζει την αποτελεσματική καθαριότητα στα πιάτα και σκεύη με την φυσική φροντίδα των χεριών χάρη στα βιολογικά εκχυλίσματα που περιέχει.

Η σειρά οικολογικών υγρών πιάτων planet με βιολογικά εκχυλίσματα δεν δημιουργεί έντονο αφρισμό κι έτσι ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει περιττά χημικά κατάλοιπα, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην μείωση της κατανάλωσης του νερού κατά το πλύσιμο των πιάτων. Ταυτόχρονα, περιέχει ενεργά συστατικά 100% φυτικής προέλευσης και βιοδιασπώμενα τασιενεργά συστατικά ώστε να μην επιβαρύνει το υδάτινο περιβάλλον.

Τα οικολογικά υγρά πιάτων planet είναι υποαλλεργικά και δερματολογικά ελεγμένα και κυκλοφορούν σε τρεις τύπους με βιολογικό εκχύλισμα χαμομηλιού, με βιολογικό εκχύλισμα ροδιού και με βιολογικό εκχύλισμα αλόης.

Η νέα σειρά υγρών πιάτων planet παραμένει πιστή στην καινοτόμο συνταγή προϊόντων που σέβονται το περιβάλλον και που εδώ και δύο χρόνια έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Με τον τρόπο αυτό αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά η οικολογική συνείδηση και η υπεύθυνη κοινωνική στάση της Rolco τόσο απέναντι σε εμάς όσο και στις επόμενες γενιές, όπου προστατεύοντας το περιβάλλον προστατεύεται ταυτόχρονα και η ίδια η ζωή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.