Αρχική Uncategorized Τα σχολεία έκλεισαν… τα παιχνίδια άρχισαν…

Τα σχολεία έκλεισαν… τα παιχνίδια άρχισαν…

Τα καλοκαιρινά εργαστήρια είναι μικρές μαγικές οάσεις για τα παιδιά τώρα το καλοκαίρι. Στο Θέατρο της Ημέρας, πραγματοποιείται το «Καλοκαιρινό Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών», ένα πρόγραμμα 5 αυτοτελών εβδομάδων με διαφορετικό θεματολογικό άξονα η καθεμία, όπου ο γονιός μπορεί να εμπιστευθεί το παιδί του από τις 07:30 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα, για να απασχοληθεί δημιουργικά μέσα από πρωτότυπες και ευφάνταστες δραστηριότητες.
Κάθε εβδομάδα το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε ένα διαφορετικό θεματολογικό άξονα, γύρω από τον οποίο ενορχηστρώνονται όλες οι επιμέρους δραστηριότητες και τα ερεθίσματα: θεατρικό παιχνίδι, εικαστικά, κατασκευές, μουσική, προβολές, ασκήσεις παρατήρησης, εργαστήρι μαγειρικής- ζαχαροπλαστικής με τη συμμετοχή των παιδιών.

Το παιδαγωγικό πρόγραμμα επιμελούνται ο Λάκης Κουρετζής και η Ανδρομάχη Μοντζολή, και την απασχόληση των παιδιών παιδαγωγοί και εμψυχωτές Θεατρικού Παιχνιδιού εκπαιδευμένοι στο Εργαστήρι Παιδαγωγικής Θεάτρου & Θεατρικού Παιχνιδιού του Θεάτρου της Ημέρας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από τη Γραμματεία του θεάτρου.

ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Γεννηματά 20, ΜΕΤΡΟ Πανόρμου Αμπελόκηποι 115 24 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 6929090, 210 6995777, Fax: 210 6923470
E-mail:info@theatro-imeras.gr , Site:www.theatro-imeras.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.