Αρχική Νέα Τα χαμστεράκια κατεβαίνουν στους Ολυμπιακούς

Τα χαμστεράκια κατεβαίνουν στους Ολυμπιακούς

Λίγο πριν την τελετή έναρξης της 30ής Ολυμπιάδας, μια ομάδα τρισχαριτωμένων χάμστερ, ολοκλήρωσε τη δύσκολη φάση της προπόνησης, και είναι έτοιμη να ριχτεί στη... μάχη της Ολυμπιάδας. Κολύμβηση, στίβος, ιππασία, ιστιοπλοϊα είναι μόνο μερικά από  τα αγωνίσματα, όπου θα λάβουν μέρος.

Για το λόγο αυτό οι εκδόσεις Maverick, οι οποίες εκδίδουν μερικά από τα πιο πετυχημένα βιβλία για παιδιά με ζωηρή φαντασία, εκδίδουν τώρα το ημερολόγιο των Ολυμπιακών Αγώνων των χάμστερ, που δημιουργήθηκε με ψηφιακά μέσα αλλά και με αληθινά χάμστερ - μοντέλα.

Το ημερολόγιο εκτός από εξαιρετικά πρωτότυπο και χαριτωμένο έχει ακόμη ένα σκοπό. Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλοζωικούς σκοπούς.

** Κανένα χάμστερ δεν έπαθε κάτι κακό κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του ημερολογίου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.