Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Τα Angry Birds σε Playstation και PSP

Τα Angry Birds σε Playstation και PSP

Τα Angry Birds (Θυμωμένα Πουλιά), ένα από τα πλέον δημοφιλή παιχνίδια κινητών τηλεφώνων, που προκάλεσε εξάρτηση σε εκατομμύρια χρήστες, σύμφωνα με το BBC, από αύριο θα διατίθεται και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το κατεβάσουν αντί περίπου 3 ευρώ. Όπως ανακοίνωσε η Sony θα είναι διαθέσιμο και για το PlayStation 3 και τη φορητή κονσόλα PSP.

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το παιχνίδι στα τέλη του 2009, οι ενδιαφερόμενοι το κατέβασαν σχεδόν 40 εκατομμύρια φορές και τώρα στοχεύει σε ένα νέο κοινό.

Στο παιχνίδι Angry Birds-δημιούργημα της φινλανδικής Rovio Mobile- ένα σμήνος από πουλιά τα βάζει με ένα κοπάδι από γουρούνια που κλέβουν αβγά. Τα οργισμένα πουλάκια αναλαμβάνουν αποστολές-καμικάζι και εκτοξεύονται εναντίον των εχθρών με σφεντόνα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.