Αρχική Uncategorized Τα Happy Family Weekends σας περιμένουν στο Athens Metro Mall

Τα Happy Family Weekends σας περιμένουν στο Athens Metro Mall

Τα Happy Family Weekends επιστρέφουν και καλωσορίζουν το φθινόπωρο στο Athens Metro Mall με νέες δημιουργικές ενότητες και εκπαιδευτικές δράσεις για όλο τον Σεπτέμβριο.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 11.00 έως τις 16.00 τα Happy Family Weekends υποδέχονται με ελεύθερη είσοδο τους μικρούς μας φίλους στον 3ο όροφο του Athens Metro Mall και υπόσχονται να τους χαρίσουν άφθονο γέλιο και διασκέδαση μέσα από δημιουργικές χειροτεχνίες, παραμύθια, κουκλοθέατρο, μπαλονοκατασκευές, face painting και πολλές ακόμη εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Στον πολύχρωμο κόσμο των Happy Family Weekends τα παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών θα έχουν την ευκαιρία τον Σεπτέμβριο να ψυχαγωγηθούν και παράλληλα μεταξύ άλλων να ανακαλύψουν τη διατροφική αξία του μήλου, κατασκευάζοντας μηλιές με γκοφρέ χαρτί στο εργαστήρι «Ένα μήλο την ημέρα κάνει τον γιατρό πέρα» (Σάββατο 8/9), να μάθουν για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στο εργαστήρι «Γνωρίζω τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς» (Σάββατο 22/9), για τα Πρωτοβρόχια φτιάχνοντας ομπρέλες (Κυριακή 23/9) αλλά και για το διάστημα φτιάχνοντας κολάζ από πλανήτες επάνω σε χαρτόνι στο εργαστήρι «Ένας περίπατος στο ηλιακό μας σύστημα» (Κυριακή 30/9).


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.