Αρχική InfoMommy Νέα Τεχνικές και Ασκήσεις Εμψύχωσης

Τεχνικές και Ασκήσεις Εμψύχωσης

Βιωματικό σεμινάριο με θέμα "Τεχνικές και Ασκήσεις Εμψύχωσης" και συντονίστρια την Αντιγόνη Χριστοφόρου, Ψυχοθεραπεύτρια - Δραματοθεραπεύτρια, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Απριλίου (10:30 – 14:30) στον Ψυχοθεραπευτικό χώρο "Ο Μίτος".

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστεί μια μεγάλη γκάμα ασκήσεων, κυρίως από τον χώρο της Δραματοθεραπείας και του Θεατρικού Παιχνιδιού, που χρησιμεύουν για την εμψύχωση και την ενεργή συμμετοχή των μελών στις ομάδες. Θα δοθούν αναλυτικές απαντήσεις για το πώς, το πότε και το γιατί χρησιμοποιούνται αυτές οι τεχνικές.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται ή πρόκειται να ασχοληθούν, με ψυχοθεραπευτικές ομάδες ή ομάδες εκπαίδευσης, σε φοιτητές και επαγγελματίες. Επίσης σε όσους θέλουν να εμπλουτίσουν την επαγγελματική τους ζωή, να ελαφρύνουν τον εαυτό τους από την πίεση και το άγχος, και να λειτουργήσουν πιο αποτελεσματικά.

Για την καλύτερη διεξαγωγή του, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να φοράνε άνετα ρούχα και καλτσάκια.

Κόστος συμμετοχής: 40 ευρώ

Πληροφορίες-Δηλώσεις συμμετοχής

2107513474, 6947937632
xrantigoni@yahoo.com

Κέντρο Δραματοθεραπείας «Ο ΜΙΤΟΣ»

Κρησίλα 29, Παγκράτι


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.