Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Τηλεδιασκέψεις υπουργείων με σχολεία για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Τηλεδιασκέψεις υπουργείων με σχολεία για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Τηλεδιασκέψεις με σχολεία σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, ξεκινά από αύριο Πέμπτη, 5 Απριλίου, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Πρόκειται για πρόγραμμα ημερίδων, οι οποίες θα πραγματοποιούνται μέσω τηλεδιάσκεψης. Την έναρξη του προγράμματος θα κηρύξουν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Καθηγητής Γεώργιος Μπαμπινιώτης, αύριο, Πέμπτη 5 Απριλίου, στις 11 το πρωί, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (7ος ορ. Αιθ. Π. Μπακογιάννη).

Τις τηλεδιασκέψεις διοργανώνει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με την υποστήριξη της Vodafone.

Στο πλαίσιο των τηλεδιασκέψεων οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία, να συνομιλούν με τους αξιωματικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι οποίοι θα απαντούν σε ερωτήματά τους, σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.