Αρχική Νέα Την προσοχή σας παρακαλώ!

Την προσοχή σας παρακαλώ!

Το Εθνικό Ωδείο ζητά: Καλλίφωνα παιδιά από 7 έως και 17 ετών για να στελεχώσουν την Παιδική Χορωδία του Εθνικού Ωδείου και να συμμετάσχουν στις ποικίλες εμφανίσεις της σε σημαντικά δρώμενα της καλλιτεχνικής ζωής της χώρας μας.

Οι ακροάσεις θα γίνονται κάθε Παρασκευή, στις 4.30 μ.μ. μέχρι τέλος Οκτωβρίου 2010, στο κεντρικό κτίριο του Εθνικού Ωδείου (Μάγερ 18).

Παράλληλα τα δωρεάν μαθήματα της Παιδικής Χορωδίας θα γίνονται κάθε Παρασκευή από τις 4.30 έως τις 6 το απόγευμα.

Η Παιδική Χορωδία Εθνικού Ωδείου λειτουργεί υπό τη διεύθυνση –διδασκαλία της Βάιας Παπαγιαννοπούλου και τη σκηνοθετική επιμέλεια της ηθοποιού Μάγδας Μαυρογιάννη. Ιδρύθηκε το 1995 και φιλοξενεί παιδιά από την Αθήνα και την περιφέρεια. Περιλαμβάνει στο ρεπερτόριό της έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών διαφόρων εποχών και έχει συμμετάσχει σε αξιόλογες πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν διοργανώσει διάφοροι φορείς. Δίνοντας έμφαση στην παιδική όπερα έχει σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία σε ειδικές βραδιές.

Η συμμετοχή στην Παιδική Χορωδία είναι δωρεάν

Πληροφορίες: Γραμματεία Εθνικού Ωδείου, τηλ. 210 5233175, 210 5248304


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.