Αρχική Uncategorized "Της Αρκούδας ο Γιος και το Ποντικίσιο Παλτουδάκι" στο Ακαδήμεια (18/6)

"Της Αρκούδας ο Γιος και το Ποντικίσιο Παλτουδάκι" στο Ακαδήμεια (18/6)

Οι αγαπημένες βραδιές αφήγησης στην αυλή του Ακαδήμεια είναι και φέτος εδώ! Την Δευτέρα 18 Ιουνίου στις 8:30 το βράδυ, η παραμυθού Σάσα Βούλγαρη θα μας αφηγηθεί το παραμύθι "Της Αρκούδας ο Γιος και το Ποντικίσιο Παλτουδάκι".Ξωτικές αγελαδάρισσες, νεραϊδένιες πέστροφες, χρυσοπερίστερα και ψάρια που γίνονται άνθρωποι, άλογα που μιλούν, άλογα παρδαλά κι άλογα φτερωτά, παλικάρια και πεντάμορφες που κρύβονται μέσα σε τομάρια κατσικίσια και δέρματα φιδίσια, ποντίκια που παντρολογιούνται και κοκόρια που πάνε ταξίδια, σκυλιά που σώζουν ζωές, πουλιά που δίνουν συμβουλές…Ένα αφηγηματικό ταξίδι - γεμάτο ζώα - με αρχαίους μύθους, θρύλους, παραδόσεις, τραγούδια και παραβολές από την Ελλάδα, τη Σερβία, την Σλοβακία, την Ανατολή, τη Σικελία και την Καλαβρία, την Κίνα και την Περσία, την Σλοβακία και τη Ρωσία. Παραμύθια πομάκικα, βλάχικα, αρβανίτικα, κέλτικα, ιρλανδικά και τσιγγάνικα και… όπου αλλού μας βγάλουν τα χνάρια των… αρκούδων!
Τα παιδάκια πρέπει να είναι τουλάχιστον 4 ετών και να συνοδεύονται οπωσδήποτε από κάποιον ενήλικο! Τα παραμύθια είναι απολαυστικά για όλες τις ηλικίες, γι’ αυτό όποιος θέλει μπορεί να τα ακούσει χωρίς να συνοδεύεται απαραίτητα από παιδάκι.

Διάρκεια: 1 ώρα
Γενική Είσοδος: 7 ευρώ

Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια»,
Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος,
210-5125600, www.akademeia.gr,


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.