Αρχική Uncategorized Τις Κυριακές συμμετέχουμε στα παιδικά εργαστήρια στο «Κέντρο της Γης» (1, 8 & 22/4)

Τις Κυριακές συμμετέχουμε στα παιδικά εργαστήρια στο «Κέντρο της Γης» (1, 8 & 22/4)

Η ΜΚΟ Οργάνωση Γη έχει ανοίξει στο κοινό το πρότυπο κέντρο ανοιχτής περιβαλλοντικής εκπαίδευσης «Κέντρο της Γης» με στόχο την ανάπτυξη της Περιβαλλοντικής Κοινωνικής Νοημοσύνης. Στο Κέντρο της Γης, εκτός από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Ταξίδι στο Κέντρο της Γης» που απευθύνεται σε κάθε ομάδα πληθυσμού που έχει ανάγκη από κοινωνική και περιβαλλοντική επαγρύπνηση, έχουν αρχίσει να πραγματοποιούνται διάφορες δράσεις!
Έτσι, τις Κυριακές 1, 8 και 22 Απριλίου, από τις 11:30 π.μ μέχρι και τις 15:30 μ.μ, η Οργάνωση Γη φιλοξενεί την ομάδα Playroom, μια εξειδικευμένη ομάδα καλλιτεχνών / εκπαιδευτικών, απόφοιτες της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας, με πλούσια εμπειρία στη διδασκαλία και στη διαδραστική επαφή με τα παιδιά. Ελάτε με τα παιδιά σας, τα οποία έναντι μικρού εισιτηρίου (5 ευρώ) θα χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους για να πλάσουν ένα δικό τους κόσμο γεμάτο χρώματα και δημιουργική δράση.

Σχετικά με την Οργάνωση Γη

Η Οργάνωση Γη είναι μια Μη Κυβερνητική, αστική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση που ιδρύθηκε με στόχο την ανάπτυξη της Περιβαλλοντικής Κοινωνικής Νοημοσύνης και της ευαισθητοποίησης των πολιτών πάνω σε μείζονα περιβαλλοντικά ζητήματα όπως είναι η αξία της βιοποικιλότητας, η σύνδεση της υπερκατανάλωσης με την έλλειψη φυσικών πόρων, η αξία της βιολογικής καλλιέργειας για την ανθρώπινη ζωή κ.ά. Η διαφοροποίησή μας έναντι των άλλων περιβαλλοντικών οργανώσεων έγκειται στο ότι σημείο εκκίνησής μας είναι η κοινωνία και στη συνέχεια η σχέση της με το περιβάλλον. Η Οργάνωση Γη εκπέμπει ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι υπάρχουν πολλές ενέργειες στις οποίες μπορούμε να προβούμε, που αφενός δίνουν ρεαλιστικές λύσεις στα περιβαλλοντικά προβλήματα και αφετέρου δρουν θετικά για τον ανθρώπινο ψυχισμό, διαμορφώνοντας μια θετική εσωτερική αίσθηση στον καθένα μας που συνδέεται με την ποιότητα της ζωής και την συλλογική ευημερία. Η Οργάνωση Γη δραστηριοποιείται στο κτήμα Βασιλίσσης και στο πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» σε ιδιωτική έκταση περίπου 25 στρεμμάτων.

Το Κέντρο της Γης είναι ανοιχτό Τρίτη έως Παρασκευή 9:00 με 14:00 και 17:00 με 20:00, και Σαββατοκύριακα 10:00 με 20:00. Οι ξεναγήσεις των σχολείων πραγματοποιούνται Τρίτη έως Παρασκευή, σύμφωνα με το σχολικό ωράριο (τιμή εισόδου: σχολικές τάξεις 3,5€ / άτομο με εξειδικευμένη ξενάγηση. Ελεύθερη περιήγηση 3,5 €/άτομο και οικογενειακό 4€/ άτομο. Περιήγηση με ξενάγηση: παιδιά 3,5€ και ενήλικες 5,5€)

Τηλέφωνο πληροφοριών: 210 2325380 και 210 2388275

Κέντρο της Γης
Σπύρου Μουστακλή 23, Ίλιον


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.