Αρχική Νέα Τι λαχανικά να φυτέψετε το Μάιο

Τι λαχανικά να φυτέψετε το Μάιο

Το Μάιο γενικότερα μπορούμε να φυτέψουμε όλα τα λαχανικά καλοκαιρινής συγκομιδής. Ο κατάλογος είναι μακρύς και φυσικά ξεκινάει από τη βασίλισσα του καλοκαιριού που δεν είναι άλλη από την ντομάτα. Μεταφυτέψτε τα φυτά που ετοιμάσατε από σπόρο ή αγοράστε έτοιμα φυτά από τα φυτώρια. Αν έχετε σπόρους ντομάτας μπορείτε να τους σπείρετε κι αυτή την εποχή αλλά θα αργήσουν περισσότερο μέχρι να σχηματίσουν τις πρώτες ντομάτες.

Μπορούμε επίσης να σπείρουμε ή να φυτέψουμε έτοιμα φυτά από πιπεριές, μελιτζάνες, πεπόνια, καρπούζια, κολοκυθιές, αγγουράκια, φασόλια, και φυσικά πατάτες και κοκκάρι για πράσινα κρεμμυδάκια. Επίσης αν θέλουμε να καλλιεργήσουμε πράσα μπορούμε να αγοράσουμε έτοιμα μικρά φυτά που μοιάζουν σαν πολύ λεπτά κρεμμυδάκια αυτή την εποχή.

Αν θέλετε πράσινες σαλάτες μπορείτε ακόμα να φυτέψετε ρόκα μια και μεγαλώνει πολύ γρήγορα.

Από αρωματικά φυτά μπορούμε να σπείρουμε βασιλικό, άνηθο, σέλινο και μαϊντανό ώστε να τα χρησιμοποιούμε στην κουζίνα μας φρεσκότατα.

sheblogs.eu


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.