Αρχική InfoTeens Sports Τουρνουά Μπάσκετ «3 με 3» 2012

Τουρνουά Μπάσκετ «3 με 3» 2012

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διοργανώνουν τουρνουά μπάσκετ «3με3» για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 9 έως 18 ετών. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο 324ο Αθλητικό Κέντρο - Ρουφ, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουνίου, από τις 8.00 έως τις 14.00.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά από όλη την Αττική, που έχουν γεννηθεί από το 1994 έως το 2003. Τα αγόρια και κορίτσια που θα συμμετέχουν στο τουρνουά, θα είναι χωρισμένα σε ομάδες των τριών παικτών και θα αγωνιστούν με το σύστημα των ομίλων. Επίσης, θα υπάρξει συμμετοχή παιδιών από τα Special Olympics Hellas, ενώ θα διεξαχθούν και αγώνες μικτών ομάδων, που θα αποτελούνται από παιδιά με και χωρίς αναπηρία.
Κατά τη διάρκεια της αθλητικής εκδήλωσης θα υπάρξουν παράλληλοι αγώνες επίδειξης από Διεθνείς Παλαίμαχους Αθλητές.

Δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται έως την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2012.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα σημεία εγγραφής στην ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναίων  http://www.cityofathens.gr/node/20111

324ο Αθλητικό Κέντρο - Ρουφ:
Πειραιώς και Εχελειδών


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.