Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Το αγαπημένο σου σνακ τώρα και πολύσπορο

Το αγαπημένο σου σνακ τώρα και πολύσπορο

Τα 7DAYS BAKE ROLLS τα γνωρίζεις καλά. Είναι χρόνια τώρα αγαπημένη συντροφιά και απόλαυση κάθε στιγμή που χρειάζεσαι ένα διάλειμμα. Τώρα όμως έχουν μια έκπληξη για σένα που αγαπάς το σώμα σου και την υγεία σου και φυσικά φροντίζεις για τη σωστή διατροφή σου. Σε μορφή MULTIGRAIN, σε προσκαλούν να τα απολαύσεις τώρα και πολύσπορα!

Με 3 δημητριακά και σουσάμι, τα 7DAYS Bake Rolls πολύσπορα αποτελούν πηγή φυτικών ινών, που είναι απαραίτητες για μια ισορροπημένη διατροφή. Tα 7DAYS Bake Rolls πολύσπορα είναι τραγανά, γευστικά, ψημένα & όχι τηγανισμένα και θα καλύψουν την ανάγκη σου για ένα γρήγορο σνακ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Θα τα βρεις σε 3 γεύσεις: κλασική, σκόρδο & γεύση τζατζίκι


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.