Αρχική Νέα Το ΑΠΘ μεταδίδει τις γνώσεις του στο κοινό

Το ΑΠΘ μεταδίδει τις γνώσεις του στο κοινό


Η έρευνα, οι συλλογές, τα αρχεία και τα μουσεία και τα εργαστήρια του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης θα είναι ανοιχτά για το κοινό και τους επισκέπτες της πόλης, τις επόμενες Κυριακές μέχρι και τις 17 Ιουνίου, μετατρέποντάς το σε κάμπους για μία ημέρα της εβδομάδας σε χώρο γνώσης, εκπαίδευσης και ταξιδιού στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του πανεπιστημίου να ανοιχτεί στην κοινωνία, διαθέτοντας το πλούσιο υλικό και τα επιστημονικά δεδομένα που παράγονται στους χώρους του προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Για το σκοπό αυτό έχει καταρτιστεί ένας κατάλογος με συνολικά 60 προγραμματισμένες δραστηριότητες, οι οποίες έχουν κατανεμηθεί και θα παρουσιάζονται τις Κυριακές που ακολουθούν, από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι, στους χώρους που υποδεικνύονται.
ΠΗΓΗ: www.ana.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.