Αρχική InfoSchool Λύκειο Το βραβείο καινοτομίας και ηλεκτρονικού επιχειρείν απέσπασαν δύο μαθητές από τη Λήμνο

Το βραβείο καινοτομίας και ηλεκτρονικού επιχειρείν απέσπασαν δύο μαθητές από τη Λήμνο

Δύο μαθητές από το Γενικό Λύκειο Μύρινας Λήμνου κέρδισαν το 2ο βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ψηφιακής Καινοτομίας στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, που διοργάνωσε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Οι Κωνσταντίνος Κουντουράς και Νίκος Μονοκρούσος επινόησαν την επιχειρηματική ιδέα της δημιουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος προώθησης παραδοσιακών προϊόντων της Λήμνου και συνέταξαν ένα επιχειρηματικό σχέδιο. Η βράβευση έγινε στο 8ο Φοιτητικό Συνέδριο του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.
Η εργασία των μαθητών ξεχώρισε και βραβεύτηκε για την καινοτομία της καθώς και για το ολοκληρωμένο σχέδιο λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος. Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα της επιχείρησης οι πελάτες θα μπορούσαν να παραγγέλνουν τα προϊόντα, να πληροφορούνται για κάθε νέο προϊόν ή υπηρεσία, να γνωρίζουν παραδοσιακές συνταγές, να λαμβάνουν ατομικές διατροφικές συμβουλές από επιστήμονες της υγείας, καθώς και να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα ερευνών σχετικά με τη διατροφική αξία και τις ευεργετικές ιδιότητες των φυσικών προϊόντων.
Όπως ανέφεραν οι μαθητές «όλες οι υπηρεσίες μας θα παρέχονται επίσης με τη βοήθεια μίας εφαρμογής για κινητά 3ης γενιάς (π.χ. iphone, android phones), την οποία θα κατασκευάσουμε και θα παρέχουμε δωρεάν».
Όλες οι εργασίες των μαθητών του προγράμματος, το επιχειρηματικό σχέδιο που βραβεύτηκε και η συνολική παρουσίαση του προγράμματος έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική εφημερίδα «lemnos times εργασία» και στη διεύθυνση http://gym-myrin.les.sch.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.