Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Το βραχιόλι των νικητών της ζωής

Το βραχιόλι των νικητών της ζωής

Η Bios Balance με χαρά και περηφάνια στέκεται δίπλα σε όλους του Αθλητές των Special Olympics με στόχο να ενισχύσει το σεβασμό στη διαφορετικότητα τους και να αναδείξει πως αυτοί είναι οι πραγματικοί νικητές της ζωής.

Σε αυτή την προσπάθεια, ως Επίσημοι Αδειούχοι των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ATHENS 2011, η Bios Balance δημιούργησε ένα συλλεκτικό βραχιόλι Bios Balance-Special Olympics ATHENS 2011, που πέρα από πολύτιμος σύμμαχος του οργανισμού για περισσότερη δύναμη, ευλυγισία και ισορροπία αποτελεί και μία ουσιαστική και σημαντική στήριξη στον καθημερινό αγώνα όλων αυτών των συνανθρώπων, καθώς με την αγορά του προϊόντος ποσό διατίθεται για την υποστήριξη του θεσμού και την Ελληνικής Ομάδας Special Olympics. Τα προϊόντα Bios Balance έχουν το αυθεντικό ολόγραμμα, το οποίο έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με συχνότητες που λειτουργούν σε αρμονία με το φυσικό ενεργειακό πεδίο του σώματος, βοηθώντας στη βελτίωση της ισορροπίας, της ευλυγισίας και της δύναμης του οργανισμού. Αντίθετα με άλλα προϊόντα-απομιμήσεις, το ολόγραμμα του Bios Balance χρησιμοποιεί τις ήδη υπάρχουσες συχνότητες του σώματός, χωρίς καμία παρενέργεια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.