Αρχική Famous Parents Το διαζύγιο Cruise-Holmes είναι γεγονός

Το διαζύγιο Cruise-Holmes είναι γεγονός

Ο 50χρονος Tom Cruise και η 33χρονη σύζυγός του Katie Holmes υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου, μετά από πέντε χρόνια γάμου, σύμφωνα με δημοσίευμά του περιοδικού People. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Νοέμβριο του 2006 στην Ιταλία κι απέκτησαν μια κόρη, την Suri, που σήμερα είναι έξι ετών.

"Πρόκειται για ένα προσωπικό, ιδιωτικό θέμα για την Katie και την οικογένειά της", είπε ο δικηγόρος της Holmes. "Βασική ανησυχία της Katie Holmes είναι, όπως ήταν πάντα, το συμφέρον της κόρης της", πρόσθεσε. Σύμφωνα με πολλά gossip media, το διαζύγιο των δυο ηθοποιών ήταν "ζήτημα χρόνου" να συμβεί, καθώς οι καυγάδες μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια ήταν ιδιαίτερα σκληροί. Όπως γράφει το περιοδικό People, η Katie Holmes επικαλέστηκε "αγεφύρωτες διαφορές" στoν γάμο της με τον Tom Cruise αναφέροντας ως βασική αιτία του διαζυγίου την ιδιαίτερα στενή σχέση του Tom Cruise με την εκκλησία της Σαιεντολογίας και την άρνηση της Holmes να μεγαλώσει η κόρη της σύμφωνα με τους "κανόνες" αυτής της δημοφιλούς αίρεσης.

Ο Cruise, έχει άλλους δύο γάμους - και δύο διαζύγια - στο ενεργητικό του, με τις ηθοποιούς Mimi Rogers και Nicole Kidman.

Η Katie Holmes έχει ήδη αναθέσει το διαζύγιό της σε ένα από τα καλύτερα δικηγορικά γραφεία της Νέας Υόρκης και ειδικοί πραγματογνώμονες έχουν ξεκινήσει μια ενδελεχή έρευνα ώστε το διαζύγιο να βγει σε βάρος του Tom Cruise.

Οι πραγματογνώμονες θέλουν να εξακριβώσουν το ύψος της περιουσίας του ηθοποιού που υπολογίζεται περίπου στα 180 εκατ. δολάρια, γεγονός που αποδεικνύει ότι η Katie Holmes δεν είναι διατεθειμένη να δεχθεί την πρόταση του πρώην της και να φύγει από τη συζυγική εστία με 10 εκατ.δολάρια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.