Αρχική Uncategorized Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του "Εργαστηρίου Θαυμάτων" (10-15/10)

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του "Εργαστηρίου Θαυμάτων" (10-15/10)

Το «Εργαστήρι Θαυμάτων» είναι ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά προσχολικής ηλικίας και Δημοτικού, που προσφέρεται δωρεάν σε όσους ψωνίζουν στο Μαρούσι! Οι καταστηματάρχες μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου, προσφέρουν στους πελάτες τους κουπόνια, προκειμένου να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στο «Εργαστήρι Θαυμάτων», το οποίο βρίσκεται κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό.

Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων για αυτή την εβδομάδα διαμορφώνεται ως εξής:

Τρίτη (5.30μ.μ. – 8.30μ.μ.) : Τα Εξωτικά Πουλιά
Πέμπτη (5.30μ.μ. – 8.30μ.μ.): Πινόκιο: Τα μικρά και μεγάλα ψέματά μας!
Σάββατο (10π.μ. – 2 μ.μ.): Βόλτα στο χωριό – παραδοσιακά παιχνίδια

Το «Εργαστήρι Θαυμάτων» υλοποιείται από παιδαγωγούς υπό την επίβλεψη της συγγραφέα παιδικών βιβλίων, Βιργινίας Στωικίδη.

Οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή στο «Εργαστήρι Θαυμάτων», καλώντας στην τηλεφωνική γραμμή: 210- 7279095 ή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα στη διεύθυνση: http://www.kidpress.gr/ergastiri_thaumaton.asp, από όπου μεταξύ άλλων, μπορούν να πληροφορηθούν σε ποια καταστήματα διατίθενται δωρεάν κουπόνια. H είσοδος για όσους δεν διαθέτουν κουπόνι είναι 7 ευρώ.

Εργαστήρι Θαυμάτων
Ν.Πλαστήρα 8, Μαρούσι


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.