Αρχική Βιβλία "Το ημερολόγιο της Δώρας"

"Το ημερολόγιο της Δώρας"

Η Δώρα είναι μια μικρούλα μαθήτρια νηπιαγωγείου και μέσα από τις σελίδες του ημερολογίου της σε παίρνει απ’ το χέρι και σε κάνει βόλτα στην καθημερινότητα του σχολείου και της καρδιάς της. Μέσα στις απίστευτα τρυφερές σελίδες της θα συναντήσουμε όλες τις απορίες που μπορεί να έχει ένα μικρό παιδί, όπως: Μπορεί ένας χαμένος παππούς να ξαναγυρίσει στη γη σαν δροσοσταλίδα; Πώς καταφέρνουν τα αδέσποτα ζώα να μιλούν με τα μάτια τους; Μοιάζει πράγματι η τέχνη με μια σαρανταποδαρούσα; Γιατί τα φρούτα δεν πρέπει να ταξιδεύουν; Πώς είναι δυνατόν οι κάδοι των σκουπιδιών να νιαουρίζουν και να γαβγίζουν; Τι κάνει μια γιαγιά να είναι μάγισσα; Γιατί η γη δεν έχει τη δική της σημαία; Πώς καταφέρνει η μουσική να μας ξαναφέρνει την άνοιξη; Τι σχέση έχει η Περιμπανού με το γλυκό κολοκύθι; Πώς δημιουργήθηκαν οι φτωχοί στον κόσμο; Γιατί όλοι οι άνθρωποι δεν είναι αιμοδότες; Κι όλα θέλουν απαντήσεις… ...

Ένα υπέροχα τρυφερό βιβλίο που θα αγγίξει την καρδιά σας, αλλά και θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο για νηπιαγωγούς και δασκάλους. Ένα μικρό εγχειρίδιο για υποψήφιους ενεργούς πολίτες!

Συγγραφέας: Κική Δημητριάδου
Εικονογράφηση: Βαγγέλης Παπαβασιλείου
Εκδόσεις: Λιβάνη
Σελίδες: 62
Τιμή: €11,00
Ηλικίες: 5-12


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.