Αρχική InfoMommy Νέα Το καλύτερο σινεμά του κόσμου το "Σινέ Θησείο" σύμφωνα με το CNN

Το καλύτερο σινεμά του κόσμου το "Σινέ Θησείο" σύμφωνα με το CNN

Η είδηση προέρχεται από την έγκυρη πένα των συντακτών του CNN, οι οποίοι ψήφισαν το θερινό κινηματογράφο της Αποστόλου Παύλου στο Θησείο ως το πιο μαγικό κινηματογράφο σε όλο τον κόσμο, αφού προσφέρει θέα όχι μόνο στα τελευταία blockbuster, αλλά επίσης στην Ακρόπολη και τον Παρθενώνα, σημειώνοντας βέβαια ότι η καλύτερη θέα προς τα μνημεία είναι δυνατή το βράδυ, όταν ακριβώς λειτουργεί και το σινεμά.

Για την ιστορία, το "Σινέ Θησείο είναι ο παλαιότερος θερινός κινηματογράφος στην Αθήνα και ιδρύθηκε το 1935, ενώ συνήθως λειτουργεί από τον Απρίλη μέχρι τα τέλη Οκτώβρη, προβάλλοντας εκτός από τις νέες παραγωγές και πολλές κλασικές ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Σινέ Θησείον
Αποστόλου Παύλου 7, Θησείο
Αθήνα 11851
τηλ. 210 3420864
www.cine-thisio.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.