Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Το Κύπελλο του Σπύρου Λούη στην Ακρόπολη

Το Κύπελλο του Σπύρου Λούη στην Ακρόπολη

Το ασημένιο κύπελλο του Σπύρου Λούη εκτίθεται από σήμερα Τρίτη 28 Αυγούστου και για ένα χρόνο, στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Το κύπελλο, πριν τέσσερις μήνες, είχε αποκτηθεί σε δημοπρασία από το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».
Το πολύτιμο έκθεμα θα φιλοξενείται σε χώρο του Μουσείου ενώ δεν απαιτείται αγορά εισιτηρίου ώστε να είναι ευρύτατα προσβάσιμο σε όλους.

Ο Ανδρέας Δρακόπουλος, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», αναφέρει ότι «το ιστορικό αυτό Κύπελλο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού.

Το Ίδρυμα αποσκοπεί, μέσα από αυτήν την έκθεση, να προβάλει διεθνώς το ελληνικό πνεύμα, καθώς και τον έντονο συμβολισμό του Κυπέλλου.

Πηγή: ΑΜΠΕ


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.