Αρχική Βιβλία Το μυστικό των χαμένων κοχυλιών

Το μυστικό των χαμένων κοχυλιών

Ένα βιβλίο-θησαυρός από τις εκδόσεις Σταμούλη. Κυριολεκτικά, όμως. Γιατί ανοίγεις κι όλο βρίσκεις. Κάρτες, λόγια, όμορφες ιδέες, σκέψεις...
«Ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά μόλις είχε τελειώσει κι εμείς μπαίναμε όλο καμάρι στην καινούργια μας αίθουσα. Γιατί λέω καινούργια; Αφού δεν είχαμε αλλάξει σχολείο, ούτε καν δασκάλα! Ήμασταν για δεύτερη χρονιά πάλι όλοι μαζί με την κυρία Μαριάννα. Μόνο που φέτος ήμασταν ένα χρόνο μεγαλύτεροι, τετάρτη τάξη. Κι όμως, ολοκαίνουργια μας φάνταζε η φετινή μας αίθουσα! Και μήπως δεν ήταν, έτσι φρεσκοβαμμένη πού την αντικρίζαμε;»

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά! Γιατί; Η άλλη μισή πού είναι; Και τι σχέση μπορεί να έχουν μεταξύ τους η καθαρότητα της καρδιάς, τα παιδιά της τάξης και μια χαμένη συλλογή από κοχύλια;

Ανακαλύψτε το μαζί με τον Κωστή και την παρέα του!

Πέρασε με τους φίλους σου όμορφες ώρες χαράς και παιχνιδιού! Μέσα στο φάκελο έχεις ό,τι θα χρειαστείς: το βιβλίο, την καρτέλα του παιχνιδιού, τις κάρτες με τις ερωτήσεις. Κατασκεύασε μόνος σου ακόμη και τα πιόνια και το ζάρι!

Παίξε με την παρέα σου κι ανακάλυψε ένα μεγάλο μυστικό της ζωής που το μαθαίνουν μόνον όσοι έχουν καθαρή... καρδιά!

Συγγραφέας: Σουζάννα Λουκά
Εικονογράφηση: Αγγελική Δελεχά
Χρον. Έκδοσης: 2010
Σχήμα: 22x29
ISBN: 9789606677861 Σελίδες: 56 Τιμή: 14,90 €
Κωδ. Βιβλίου: 2200
Εκδόσεις Σταμούλη, www.stamoulis.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.