Αρχική InfoTeens Νέα Το νέο άλμπουμ των Radiohead αποκλειστικά στο internet!

Το νέο άλμπουμ των Radiohead αποκλειστικά στο internet!

Αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου θα πωλείται από τις 19 Φεβρουαρίου ο νέος, όγδοος, δίσκος των Radiohead και θα έχει τίτλο «The king of Limbs».

Το 2007, το βρετανικό συγκρότημα έγραψε ιστορία, όταν αποφάσισε όχι μόνο να διαθέσει μέσω της ιστοσελίδας του το έβδομο άλμπουμ του, αλλά να μην ορίσει και τιμή. Οι αγοραστές μπορούσαν να δώσουν όσα πίστευαν ότι άξιζε η μουσική τους.

Φέτος, κάνει ένα βήμα πίσω και ορίζει τιμή, ωστόσο αυτή είναι χαμηλότερη από εκείνη που έχουν επιλέξει οι δισκογραφικές για την ψηφιακή διάθεση των νέων άλμπουμ. Το King of limbs θα διατίθεται έναντι 7 ευρώ σε μορφή mp3 και 11 ευρώ σε wav με ποιότητα CD, ενώ για εκείνους που επιθυμούν κάτι πιο... χειροπιαστό θα είναι διαθέσιμη από το Μάιο και μία έκδοση "εφημερίδας", που θα περιλαμβάνει CD και διπλό βινύλιο. Θα στοιχίζει 36 ευρώ.

Πηγή: e-net.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.