Αρχική InfoTeens Style Το νέο κατάστημα της Puma στο Τόκιο

Το νέο κατάστημα της Puma στο Τόκιο

Πρόκειται για ένα χώρο που εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία και το πνεύμα μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες αθλητικών ειδών στον κόσμο. Τη διακόσμηση του νέου Puma House στο Τόκιο ανέλαβε η δημοφιλής ομάδα Nendo.

Η επιλογή της περιοχής που βρίσκεται το νέο κατάστημα δεν ήταν επίσης τυχαίος, αφού η Aoyama είναι το προάστιο με τα πιο ενδιαφέροντα κτίρια από αρχιτεκτονική άποψη και στεγάζει το press room και το χώρο εκδηλώσεων της εταιρείας. Στο εσωτερικό του κτίσματος χρησιμοποιούνται σκάλες που αναρριχώνται στις κολόνες από μπετό με σκοπό να παρουσιάσουν μία τρισδιάστατη άποψη των αθλητικών παπουτσιών και να δώσουν την αίσθηση της καθημερινής άσκησης. Από μια άλλη οπτική, υπενθυμίζουν τη σχέση της Puma με τον αθλητισμό, καθώς παραπέμπουν στις σκάλες των γηπέδων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.