Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Το νέο nail trend: Halo Manicure

Το νέο nail trend: Halo Manicure

Η νέα μόδα στα νύχια ονομάζεται Halo manicure και ουσιαστικά πρόκειται για ένα περίγραμμα σε άλλο χρώμα από το βασικό σε κάθε νύχι ξεχωριστά. Η λέξη halo μετφράζεται " φωτοστέφανο". Εύκολο, πρωτότυπο και καλοκαιρινό. Οι στιλίστες προτείνουν παλ χρώματα με ασημί ή χρυσό τελείωμα ή εναλλαγή έντονων χρωμάτων για πιο δυναμική εμφάνιση. Το μεγάλο προτέρημα του Halo manicure είναι ότι δεν χρειάζεται ούτε χρόνο, ούτε τρόπο για να το πετύχετε. Η δημιουργία τους γίνεται πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα. Ας ακολουθήσουμε τις οδηγίες του Creative Director μακιγιάζ της Chanel, Peter Philips.

1. Προετοιμάστε τα νύχια σας με ένα βερνίκι βάσης.
2. Βάψτε πρώτα τα νύχια σας με το μεταλλικό χρώμα.
3. Αφήστε το να στεγνώσει καλά.
4. Βάψτε το κέντρο του νυχιού με το βασικό χρώμα αφήνοντας ένα φωτοστέφανο γύρω γύρω. Στην αγορά θα βρείτε και το ειδικό σχήμα αυτοκόλλητου αν δυσκολεύεστε να το κάνετε μόνη σας.
5. Προσθέστε σκληρυντικό για να κρατήσει το χρώμα κι αφού στεγνώσει είστε έτοιμες!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.