Αρχική Νέα Το Πάντα της WWF προσφέρει...

Το Πάντα της WWF προσφέρει...

Λάβαμε και διαβάσαμε τα τελευταία νέα του μικρού Πάντα και θα σας μεταφέρουμε κάποια από αυτά γιατί πραγματικά μας συγκινούν και θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σας. Έτσι, λοιπόν, αυτόν το μήνα το Πάντα προσφέρει και μας καλεί να συμμετάσχουμε σε αυτή τη δράση του ό,τι ρούχα δεν του κάνουν πια, ό,τι παιχνίδια δεν παίζει πλέον, αλλά και παραμυθάκια που επειδή μεγάλωσε δεν του διαβάζουν άλλο οι γονείς του.

Τα παλιά του ρούχα, βιβλία παιχνίδια τα δίνει σε αυτούς που τα έχουν περισσότερο ανάγκη.

Η πρώτη πρόταση αφορά τα παιδάκια στη μονάδα κοινωνικής φροντίδας του Αναρρωτηρίου Πεντέλης (ΠΙΚΠΑ, τηλ. 213 2059800), ηλικίας από 4 μηνών-10 ετών. Τα παιδιά χρειάζονται ρούχα, παπούτσια, σεντόνια, παπλώματα, πετσέτες και είδη φροντίδας μωρών.

Η δεύτερη αφορά τα εγκαταλελειμμένα μωρά στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, τηλ 213-2162000. Τα μωρά είναι ηλικίας 1 μηνός-1 έτους. Χρειάζονται ρούχα, κουβέρτες, πετσέτες, σαλιάρες, και οποιος θελει παιχνιδακια για αυτές τις ηλικίες. Τα πράγματα παραδίδονται στον 4ο όροφο στο "Γαλακτοκομείο".

Μια ωραία ιδέα για τα παλιά βιβλία και παιχνίδια είναι να τα χαρίσετε στις βιβλιοθήκες των κοντινών σας σχολείων. Τα παιδιά αλλά και οι εκπαιδευτικοί θα τα χαρούν ιδιαίτερα.

Τέλος μην ξεχνάτε ότι υπάρχει πάντα ανάγκη για ρούχα παιδιών και ενηλίκων στο Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, το Ελληνικό Συμβούλιο για τους πρόσφυγες, το Στέκι Μεταναστών (210.38.13.928), το Ελληνικό Καραβάνι Αλληλεγγύης (210 3314334) αλλά και πολλούς ακόμα συλλόγους και ιδρύματα. Ας μην πετάξουμε όσα μπορούν να φανούν πιο χρήσιμα κάπου αλλού.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.