Αρχική Uncategorized Το Παίξε Γέλασε μάς περιμένει στα εργαστήριά του! (15-18/5)

Το Παίξε Γέλασε μάς περιμένει στα εργαστήριά του! (15-18/5)

Το Παίξε Γέλασε υποδέχεται την νέα εβδομάδα με πλήθος δραστηριοτήτων που θα κρατήσουν συντροφιά στους μικρούς μας φίλους. Αναλυτικά το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων αυτής της εβδομάδας διαμορφώνεται ως εξής:

Τρίτη 15/5: Παγκόσμια ημέρα οικογένειας ! Σας περιμένουμε με τον πάππου και την γιαγιά την μαμά και τον μπαμπά να βγάλουμε φωτογραφίες διαφορετικές αστείες και τρελές !(επαγγελματική φωτογράφηση).

Τετάρτη 16/5 :Τσάφ τσούφ το τραίνο περνά… Θα ΄χει βαγόνια αλλά με μακαρόνια και άλλα ζυμαρικά !!! (κατασκευή).

Πέμπτη 17/5:Παίζω….Τρέχω….Γελώ!!!(παιχνίδια κίνησης).

Παρασκευή 18 Μάιου κάτι διαφορετικό…

Σεμινάριο αυτοάμυνας και προστασίας γυναικών ! Ο Νίκος Χατζηγιακουμίδης (2ος βαθμός μαύρης ζώνης) θα είναι μαζί μας για να μας μάθει τι θα κάνουμε όταν….. Κenpo karate ειδικά για αυτοάμυνα δρόμου (street fight). Απευθύνεται όχι μόνο σε μανούλες αλλά σε όλες τις ηλικίες γυναικών . Φορμίτσα , αθλητικό παπουτσάκι .Δηλώστε συμμετοχή . Κόστος συμμετοχής :10 ευρώ το άτομο,τα παιδάκια δεν πληρώνουν είσοδο.

Είσοδος: 5 ευρώ

Παίξε Γέλασε
Κυπρίων Αγωνιστών 14, Αργυρούπολη


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.