Αρχική Uncategorized Το παιχνίδι δεν σταματά στιγμή στο Παίξε Γέλασε (13-16/3)

Το παιχνίδι δεν σταματά στιγμή στο Παίξε Γέλασε (13-16/3)

Ο αγαπημένος χώρος, Παίξε Γέλασε, προσκαλεί και αυτή τη βδομάδα τα παιδιά να παίξουν και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο τους χρόνο συμμετέχοντας στα εργαστήρια που διοργανώνει. Το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας διαμορφώνεται ως εξής:

Τρίτη 13/3: Μια ωραία πεταλούδα που πετούσε μια φορά στου Παίξε Γέλασε την γειτονιά! (κατασκευή - μουσική και χρώματα )

Τετάρτη 14/3: Παγκόσμια μέρα του καταναλωτή. Το αφεντικό τρελάθηκεεεεεεεεε ,πάρε παρέεέέέέ, χαρίζω δεν πουλάω, Περάστε κόσμεεεε,

Πέμπτη 15/3: Φρούτα και λαχανικά, πώς ταιριάζουν όλα αυτά;;;! Στο μπολάκι θα τα βάλω φρουτοσαλάτα για να κάνω… (Μαγειρική).

Παρασκευή 16/3 : Ρουχοπεριπέτειες
Ο Λάκης ο Υπαλληλάκης, ο Ρούλης ο επικαιρούλης και άλλοι πολλοί σε μια διαδραστική παράσταση μέσα από την τεχνική θεάτρου του σώματος του Jacques Lecoq και του χοροθεάτρου.

Πού: Παίξε Γέλασε, Κυπρίων Αγωνιστών 14, Αργυρούπολη
Πότε: 13-16 Mαρτίου 18:30 έως 21:00
Είσοδος: 5 ευρώ


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.