Αρχική Uncategorized Το πρόγραμμα Παιδειατροφή συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα Παιδειατροφή συνεχίζεται!

Το επιτυχημένο πρόγραμμα για την ενημέρωση μικρών και μεγάλων πάνω σε ζητήματα διατροφής "Παιδειατροφή" συνεχίζεται στα πλαίσια της 5ης θεματικής ενότητας του προγράμματος «Απλός, Υγιεινός & Οικονομικός Tρόπος Διατροφής». Το Σάββατο 21 Μαΐου, από τις 10:00πμ έως τις 13:00μμ, μικροί και μεγάλοι είναι καλεσμένοι στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι για να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες και μαθήματα μαγειρικής. Ακόμα, επειδή η ισορροπημένη διατροφή πάει πάντα χέρι-χέρι με τη φυσική δραστηριότητα, οι μικροί δημότες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε παιχνίδια κίνησης, όπως σκυταλοδρομίες και άλλα. O executive chef Κυριάκος Μελάς, ιδρυτής της 1ης Σχολής Μαγειρικής για Παιδιά στην Ελλάδα – kids cooking club, θα καθοδηγήσει τα παιδιά στο να φτιάξουν μόνα τους απλές, υγιεινές και οικονομικές συνταγές.
Την Κυριακή 22 Μαΐου, το ΚΕ.ΚΟΙ.ΠΟ του Δήμου Κηφισιάς καλεί τα παιδιά όλων των δημοτικών σχολείων της περιοχής σε έναν μπουφέ μαγειρικής δημιουργίας! Στα πλαίσια της ενότητας «Απλός, Υγιεινός & Οικονομικός Τρόπος Διατροφής» του προγράμματος ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Κηφισιάς, τα παιδιά που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να μεταμορφωθούν σε μικρούς σεφ μαγειρεύοντας με τη βοήθεια της τοπικής ομάδας απλές, υγιεινές και οικονομικές συνταγές! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 12:30πμ έως τις 14:00μμ στο Άλσος Κηφισιάς μαζί με τα Κηφισοπαιχνιδίσματα!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.