Αρχική InfoSchool Λύκειο Το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα_Πανελλαδικών_Εξετάσεων και διαβάστε στη συνέχεια τι δήλωσε η υφυπουργός Παιδείας, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

«Μέσα στο επόμενα δύο χρόνια θα έχει αλλάξει το εκπαιδευτικό σύστημα, το οποίο θα είναι πιο απλό και δε θα χρειάζεται η παπαγαλία".

Όπως είπε, το φετινό πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων ανακοινώθηκε φέτος πολύ νωρίτερα, ώστε οι υποψήφιοι να ξέρουν ποιες μέρες και τι μαθήματα δίνουν και να μην υπάρχει έντονο στρες.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις θα αρχίσουν στις 21 Μαϊου με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Θα ολοκληρωθούν στις 5 Ιουνίου με το μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας.

Από τις 10 έως τις 28 Φεβρουαρίου οι μαθητές Λυκείου θα μπορούν να συμπληρώνουν την αίτηση συμμετοχής τους. Οι απολυτήριες εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 7 Ιουνίου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.