Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Το πρώτο εκπτωτικό «χωριό» έρχεται στα Σπάτα

Το πρώτο εκπτωτικό «χωριό» έρχεται στα Σπάτα

Μέσα στο 2011 αναμένεται μια άφιξη, που μέσα σαε περίοδο κρίσης, ίσως κινήσει λίγο την αγορά. Το πρώτο εκπτωτικό χωριό στην Ελλάδα έρχεται πάντως για να αλλάξει τον αέρα μας είτε ανήκουμε στην κατηγορία των φανατικών καταναλωτών -ποιος άλλωστε μπορεί να το ισχυριστεί αυτό πλέον;- είτε θα περάσουμε απλά και μόνο για μια διαφορετική βόλτα από το χωριό. Στα Σπάτα, στο Κτήμα Καμπά, σε έκταση άνω των 20 στρεμμάτων σε ισόγεια και διώροφα κτίρια, θα στεγαστούν πάνω από 125 καταστήματα που θα πωλούν «στοκ» επωνύμων προϊόντων. Στο ΜcΑrthurGlen Designer Οutlet Αthens, όπως θα ονομάζεται το χωριό, θα λειτουργούν εστιατόρια, καφετέριες και θα υπάρχει χώρος στάθμευσης για 2.000 ΙΧ.

Μέσα από την κρίση εδώ θα μπορούν να απασχοληθούν σε πρώτη φάση 1.000 άτομα και με μία επένδυση που ξεπέρασε τα 100.000.000 είναι σήμερα η μεγαλύτερη υπό κατασκευή ιδιωτική εμπορική επένδυση που τολμά εν μέσω ισχυρότατης κρίσης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.