Αρχική Uncategorized Το Σάββατο είμαστε όλοι καλεσμένοι στο Πανηγύρι της Αγάπης

Το Σάββατο είμαστε όλοι καλεσμένοι στο Πανηγύρι της Αγάπης

Το καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού του συλλόγου γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με ειδικές ανάγκες «Το Εργαστήρι» με όλους εμάς δόθηκε για άλλη μια χρονιά. Έτσι, το Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011 στην οδό Παναγίτσας στην Κηφισιά (κοντά στο Εμπορικό Κέντρο), μια πολύχρωμη γιορτή θα ξεκινήσει από τις 9 πρωί με πολύ κέφι, τραγούδι, γέλιο, μουσική για να καταλήξει σε... φαγοπότι με ουζομεζέδες.

Πρόκειται για μια μεγάλη, πολυσυμμετοχική ανοιξιάτικη γιορτή που όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να ευαισθητοποιήσει χιλιάδες συνανθρώπους μας, να αφυπνίσει συνειδήσεις και να εκμαιεύσει την αγάπη και τη συμμετοχή όλων φίλων μας. Στόχος της εκδήλωσης είναι να προβάλει την κοινωνική αλληλεγγύη, την αποδοχή, τον σεβασμό και την αγάπη, να ευαισθητοποιήσει τους συμπολίτες μας και συγχρόνως να υπενθυμίσει ότι τα άτομα με νοητικά προβλήματα μπορούν να συμμετέχουν σε όλες σχεδόν τις δραστηριότητες της ζωής, έχοντας απλά μεγαλύτερη ανάγκη για σεβασμό και υποστήριξη. Κυρίως όμως στόχο έχει να ενισχύσει το πρόγραμμα κατοικιών υποστηριζόμενης διαβίωσης που θα εξασφαλίσει τη φροντίδα των νέων μας όταν θα έχουν μοιραία στερηθεί τη φυσική παρουσία και Την αγκαλιά των γονιών τους.

Φέτος το ξεχωριστό χαρακτηριστικό της εκδήλωσης θα είναι: Παραδοσιακές γεύσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο!

Ο Ηλίανθος γνωστός για τον εξαιρετικό του ουζομεζέ θα σας περιμένει να μοιραστεί μαζί σας το κέφι και το περίφημο του «χταποδάκι στα κάρβουνα»!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.