Αρχική Νέα "Το Σπαθί του Βασιλιά Αρθούρου", στη ΝΕΤ

"Το Σπαθί του Βασιλιά Αρθούρου", στη ΝΕΤ

O καιρός σήμερα επιτρέπει λίγο χουζούρι. Και ποια καλύτερη συντροφιά από μια κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων, που έχει χαρακτηριστεί από τις κορυφαίες του είδους της. Συντονιστείτε λοιπόν στη ΝΕΤ, Σάββατο 2 Οκτωβρίου, στις 13.30 μ.μ. και δείτε το μάγο Μέρλιν να διδάσκει ένα μικρό αγόρι, που προορίζεται να γίνει ο βασιλιάς Αρθούρος.

Η Υπόθεση
Η Αγγλία βρίσκεται στα μέσα της πρώτης μεσαιωνικής περιόδου, χωρίς ουσιαστικά έναν κατάλληλο βασιλιά. Ο νεαρός Γουάρτ, ένα ορφανό παιδί, εκπαιδευόμενος ακόλουθος ιππότη, είναι επιφορτισμένος με τα καθήκοντα της κουζίνας στο σπίτι που τον περιθάλπει, μέχρι που συναντά τον μάγο Μέρλιν και την ομιλούσα κουκουβάγια του, τον Αρχιμήδη.
Μέσα από τρία μαθήματα ζωής, ο Γουάρτ μαθαίνει να θέτει στόχους, οπλισμένος με τις πιο ισχυρές δυνάμεις στη γη: νου, σύνεση κι αγάπη.
Όταν έρθει η ώρα να διαγωνιστούν για τη θέση του βασιλιά, ο Γουάρτ θα χρησιμοποιήσει τις νέες του γνώσεις ώστε να λειτουργήσει όπως κανένας ισχυρός ιππότης δεν έκανε στο παρελθόν!

Έτος παραγωγής: (1963)
Διάρκεια: 76'
Παραγωγή: Disney
Σκηνοθέτης: Βόλφγκανγκ Ράιδερμαν
Ακούγονται οι φωνές των: Γιώργου Παληού, Κώστα Τριανταφυλλόπουλου, Πάνου Αποστολόπουλου, Κώστα Δραλάση, Δημήτρη Μενούνου, Κωνσταντίνου Δουλγεράκη, Χριστίνας Βαρζοπούλου, Τζένης Στεφανάκου, Δημήτρη Σπάθη.
Επίσης συμμετέχουν: Ανδρέας Ρήγας, Κώστας Μπερικόπουλος, Στ. Μαυρίδης, Δημήτρης Κώτσαρης
Τραγουδούν: Άλεξ Παναγής, Ελπινίκη Ζερβού, Νίκος Στεφάνου

Σάββατο 2 Οκτωβρίου, στις 13:30 μ.μ. στη ΝΕΤ


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.