Αρχική InfoSchool Δημοτικό «Το σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου» για την τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης

«Το σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου» για την τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης

H Coca-Cola Τρία Έψιλον, στο πλαίσιο της ουσιαστικής υποστήριξης των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται υλοποιεί το ολοκληρωμένο πρόγραμμα «Το σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου» σε συνεργασία με 4 Δήμους του Νομού Θεσσαλονίκης. Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται να ανταποκριθεί στο έντονο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Νομού Θεσσαλονίκης αναφορικά με την κατάσταση των σχολικών κτιρίων. Μέσα από το πρόγραμμα «Το σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου» η Coca-Cola Τρία Έψιλον θα επιχορηγήσει επισκευές και βελτιωτικές εργασίες σε ένα από τα 13 σχολεία που έχουν υποδείξει οι Δήμοι Θεσσαλονίκης, Παύλου Μελά, Κορδελιού-Ευόσμου και Αμπελοκήπων-Μενεμένης για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα. Για τον σκοπό αυτό η εταιρεία καλεί το κοινό να επιλέξει το σχολείο στο οποίο θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες, είτε μέσα από την ειδική εφαρμογή στη σελίδα του προγράμματος στο Facebook στο facebook.com/tosxoleiopoutheleis ή στις ειδικές κάλπες οι οποίες είναι στημένες σε κεντρικά σημεία των αντίστοιχων Δήμων.
Η διαδικασία ψηφοφορίας θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουλίου 2012, ώστε να ολοκληρωθούν εγκαίρως οι επισκευαστικές και βελτιωτικές εργασίες και να παραδοθεί το σχολείο σε μαθητές και δασκάλους με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Η Coca-Cola Τρία Έψιλον δραστηριοποείται στη Θεσσαλονίκη από το 1971. Ως ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας της Μακεδονίας όπου λειτουργεί και δραστηριοποιείται για 41 χρόνια, τόσο η διοίκηση όσο και οι εργαζόμενοι του εργοστασίου συνεργάζονται στενά με τις τοπικές αρχές, υποστηρίζοντας τις ανάγκες του τόπου και συμμετέχοντας στα κοινωνικά δρώμενα της περιοχής.
Tο πρόγραμμα «Το σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου» ανταποκρίνεται ουσιαστικά στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν σε μια προσπάθεια που θα προσφέρει στους μαθητές ενός σχολείου ένα όμορφο, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον μάθησης. Την πρωτοβουλία της Coca-Cola Τρία Έψιλον υποστηρίζει το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής που συντονίζει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

Συμμετέχοντα Σχολεία:

8ο Δημοτικό Σχολείο & 13ο Ειδικό Σχολείο Ελ. Κορδελιού
1ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού
3ο Γυμνάσιο – 2ο Λύκειο Μενεμένης
1ο & 14ο Δημοτικά Σχολεία Εύοσμου
5ο & 8ο Δημοτικά Σχολεία Εύοσμου
Καλλιτεχνικό Λύκειο Αμπελοκήπων
6ο Δημοτικό Μενεμένης
9ο & 12ο Δημοτικό & 3ο Ολοήμερο Ειδικής Αγωγής Εύοσμου
2ο & 4ο Δημοτικό Μενεμένης
1ο Γενικό Λύκειο Αμπελοκήπων
1ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης
61ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης
106ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.