Αρχική InfoMommy Νέα Το Τρένο στο Ρουφ πάει... αποβάθρα

Το Τρένο στο Ρουφ πάει... αποβάθρα

Open-air bar, μουσικά lives, θεατρικά happenings στο πιο δροσερό σημείο της καλοκαιρινής Αθήνας. Η Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι, βγάζει «τραπεζάκια έξω» σε ένα open-air bar στην αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού Ρουφ. Με καλλιτεχνική διάθεση φιλοξενεί τους Αθηναίους που ψάχνουν μια δροσερή γωνιά για την έξοδό τους τις «καυτές» μέρες του καλοκαιριού ή θέλουν να ξεφύγουν από το πάντα «busy» και πολύβουο διπλανό Γκάζι.
Με φόντο τα παλιά βαγόνια του Τρένου-Θεάτρου και δίπλα σε ελιές και πικροδάφνες που φύτεψε η ηθοποιός και σκηνοθέτις Τατιάνα Λύγαρη, δημιουργός του πρωτότυπου αυτού σιδηροδρομικού πολυχώρου, απολαύστε από τη δύση του ηλίου τα παγωμένα mojitos σας με τη συνοδεία ενός μουσικού. Τη lounge ατμόσφαιρα διαδέχεται η dj Miss S. ενώ λίγο αργότερα συναντιούνται δημιουργικά νέοι καλλιτέχνες ηθοποιοί, τραγουδιστές, εικαστικοί, street artists και μουσικά συγκροτήματα σε απρόβλεπτα lives.

Καθημερινά εκτός Κυριακής από τις 8 μ.μ. (έναρξη 2 Ιουνίου)
Ποτό από € 6,50

Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ
Αποβάθρα Σιδηροδρομικού Σταθμού Ρουφ
επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως - Προαστιακός Ρουφ
(10΄ με τα πόδια από το στάση Μετρό «Κεραμεικός»)
τηλ: 210-5298922


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.