Αρχική Uncategorized Το Τρένο της Χαράς καταφθάνει στο Πόρτο Ράφτη (24-26/8)

Το Τρένο της Χαράς καταφθάνει στο Πόρτο Ράφτη (24-26/8)


Είτε μένετε στην εκεί περιοχή είτε κάπου αλλού στην Αττική, η βόλτα στο όμορφο λιμανάκι πραγματικά αξίζει. Ειδικά αυτό το Σ/Κ, όπου προγραμματίζεται ένα τριήμερο εκδηλώσεων Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, 24-26 Αυγούστου.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινάνε στις 18:00 το απόγευμα.
Το «Τρένο της Χαράς» θα είναι ειδικές εκδηλώσεις για τα παιδιά, όπου θα... μπορέσουν να συμμετάσχουν σε ένα ονειρικό ταξίδι, ενώ παράλληλα θα τους δοθεί η ευκαιρία να συμμετέχουν σε πολλές, εναλλακτικές και ευχάριστες δραστηριότητες, με τελικό προορισμό τη διασκέδαση!
Οι τριήμερες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: ξυλοπόδαρους, ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι, καραόκε, μάγους, παραμυθότοπο, ζωγραφική προσώπου (face painting), διαγωνισμό χορού και δώρα έκπληξη!

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.