Αρχική Famous Parents Το τρυφερό ενσταντανέ της Nicole Kidman για τη γιορτή της μητέρας

Το τρυφερό ενσταντανέ της Nicole Kidman για τη γιορτή της μητέρας

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η φωτογραφία με την μικρή Faith Margaret δεν ήταν προγραμματισμένη. Η μικρούλα μαζί με την αδερφή της Sunday κοιμόντουσαν όταν η διάσημη μαμά τους φωτογραφιζόταν. Όμως, η διαδικασία καθυστέρησε αρκετά και οι μικρές ξύπνησαν και ζήτησαν τη μαμά τους. Ο φωτογράφος τράβηξε τη συγκεκριμένη φωτογραφία για το προσωπικό άλμπουμ της Nicole Kidman αλλά τελικά οι υπεύθυνοι ζήτησαν την άδειά της να τη χρησιμοποιήσουν στο εξώφυλλο. Η ηθοποιός, που είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή Keith Urban, έδωσε τελικά τη συγκατάθεσή της γιατί όπως είπε:
"νομίζω ότι είναι εντάξει, επειδή δεν φαίνονται τα πρόσωπά τους. Εξακολουθούν να προστατεύονται. Θεωρώ ότι είναι ένας πραγματικά καλός τρόπος για να γιορτάσουμε τη μητρότητα και την οικογένεια... και ναι, είναι οι κόρες μου, και κόρες του Keith [γέλια] ... μπορείτε να δείτε τα μαλλιά!"


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.