Αρχική Περιβάλλον Το 2ο Athens Westie Walk έρχεται στο Πάρκο Τρίτση! (2/10)

Το 2ο Athens Westie Walk έρχεται στο Πάρκο Τρίτση! (2/10)


Το 2ο Athens Westie Walk είναι και φέτος γεγονός και περιμένουμε όλους τους Westie-lovers να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να παρευρεθούν στη συνάντηση η οποία θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από την περσινή!
Tην Κυριακή 2 Οκτώβρη στις 11:00 το πρωί στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης" στους Αγίους Αναργύρους ελάτε στην 2η ετήσια μαζική συνάντηση για ιδιοκτήτες West Highland White Terrier. Σκοπός της συνάντησης είναι η γνωριμία και ανταλλαγή απόψεων των ιδιοκτητών μεταξύ τους, η κοινωνικοποίηση των westies μας μεταξύ τους και η γνωριμία της φυλής σε όσους επιθυμούν να μάθουν τα westies από κοντά.
Να είστε έτοιμοι για βόλτα μέσα στο πράσινο, πολύ παιχνίδι και εκπλήξεις!

Έχεις Westie; Έλα Τρίτση!!!

Πού: Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης", Άγιοι Ανάργυροι
Πότε: Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 11:00


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.