Αρχική Προτάσεις Αγοράς Το Athens Metro Mall στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού...

Το Athens Metro Mall στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού...

...δημοπρατώντας τα ξωτικά των Χριστουγέννων που σχεδίασαν 15 διάσημοι Έλληνες σχεδιαστές!
Τα εντυπωσιακά ξωτικά των Χριστουγέννων που φέρουν την υπογραφή των διασημότερων Ελλήνων σχεδιαστών εκτός του ότι προσελκύουν καθημερινά τα βλέμματα των επισκεπτών του Athens Metro Mall δημιουργώντας μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, έχουν ως στόχο την υποστήριξη του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Συγκεκριμένα, οι πανέμορφες κούκλες φτιαγμένες αφιλοκερδώς από το χέρι 15 σχεδιαστών υψηλής ραπτικής όπως είναι η Β. Τζωρτζοπούλου, ο Χ. Κωσταρέλος, η Ερυφίλλη, ο Λάσκαρης, η Κ. Αλεξανδράκη, η Σμαράγδη, ο Lukas Alifraghis, οι Dyfo, η Δ. Βαλέντε, η Ε. Βορρέα, ο Β. Μπαρμπαρίγος, οι Celebrity Skin, οι Deux Homes, o Λ. Γαβαλάς και ο Χ. Κοτέντος, θα αποκτήσουν νέα διάσταση καθώς λίγο μετά τη λήξη της εορταστικής περιόδου θα αποτελέσουν αντικείμενα δημοπρασίας με σκοπό την ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Στο πλαίσιο της διαδικασίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή επικοινωνώντας απευθείας με το Χαμόγελο του Παιδιού στο τηλ 210 3306140 μέχρι τις 15 Ιανουαρίου. Σημειώνεται ότι οι «νικητές» της δημοπρασίας θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν την κούκλα της επιλογής τους από τον ίδιο τον δημιουργό της σε εκδήλωση που θα διοργανωθεί για αυτό το σκοπό στο Athens Metro Mall.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.