Αρχική Uncategorized Το athensheart γιορτάζει την "Ώρα της Γης 2012" μαζί με τα παιδιά (31/3)

Το athensheart γιορτάζει την "Ώρα της Γης 2012" μαζί με τα παιδιά (31/3)

Το athensheart γιορτάζει την «Ώρα της Γης 2012» και προσκαλεί γονείς και παιδιά να συμμετάσχουν σε μια ξεχωριστή παιδική εκδήλωση για να σβήσουν όλοι μαζί τα φώτα, το Σάββατο 31 Μαρτίου, από τις 18.30 έως τις 21.30 με την υποστήριξη της WWF. Αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που θα σβήσει τα φώτα του εξωτερικά και εσωτερικά, περιμένει όλα τα παιδιά άνω των δύο ετών και τους γονείς τους, σε μία σειρά μοναδικών δραστηριοτήτων, μέσα από τις οποίες όλοι θα μάθουν για τη σημασία της φύσης και την ανάγκη διαφύλαξής της. Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα απασχοληθούν σε παιδικά εργαστήρια, διαδραστικά παραμύθια, παιχνίδια και ομαδική ζωγραφική, όπου πρωταγωνιστεί η Προστασία του Περιβάλλοντος. Στη συνέχεια, από τις 20.30 έως τις 21.30, ακολουθεί η «καρδιά» της Γιορτής! Όλα τα φώτα σβήνουν, και μόνο με το φως των κεριών, γονείς και παιδιά παίζουν παιχνίδια και τραγουδούν, μαθαίνοντας να διασκεδάζουν χωρίς ρεύμα!

Με είσοδο ελεύθερη για όλους, το εμπορικό κέντρο athensheart σας περιμένει, για να δώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα για την προστασία της φύσης!

Εμπορικό Κέντρο athensheart,
Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.