Αρχική InfoTeens Νέα Το Jumping Fish σε στέλνει στη σκηνή των Red Hot Chili Peppers

Το Jumping Fish σε στέλνει στη σκηνή των Red Hot Chili Peppers

Την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να βρεθούν, ως support acts, στην ίδια σκηνή με ένα θρυλικό συγκρότημα, δίνει ξανά η Cosmote ως Μέγας Χορηγός της συναυλίας των Red Hot Chili Peppers που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου 2012 στο ΟΑΚΑ. Ο τυχερός ή οι τυχεροί που θα ανοίξουν τη συναυλία των Red Hot Chili Peppers θα αναδειχθούν και φέτος από διαγωνισμό στο www.jumpingfish.gr, που είναι ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στις 13 Μαΐου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει απλά να ανεβάσουν το τραγούδι τους στο Jumping Fish έως τις 11 Μαΐου. Στη συνέχεια το κοινό, η κριτική επιτροπή και τελικά οι Red Hot Chili Peppers θα ψηφίσουν το συγκρότημα ή τον καλλιτέχνη που προτιμούν να είναι support act στη συναυλία που θα δώσουν στο ΟΑΚΑ, ενώ 50 τυχεροί θα κερδίσουν εισιτήρια για τη συναυλία, συμμετέχοντας σε κλήρωση.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό και τη διαδικασία ανάδειξης του νικητή, μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.jumpingfish.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.