Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Το Pro Evoution Soccer 2011 στα κινητά σας!

Το Pro Evoution Soccer 2011 στα κινητά σας!

Tο PES 2011 κυκλοφόρησε και στα κινητα με λειτουργικό Windows Phone 7!Σύμφωνα με ανακοίνωση της Konami, το δημοφιλές simulator ποδοσφαίρου, Pro Evoution Soccer 2011 είναι διαθέσιμο για όλα τα κινητά με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7.

Η Konami υπόσχεται ότι το Pro Evolution Soccer – PES 2011 είναι το πιο δραστικά ανανεωμένο και βελτιωμένο στην ιστορία της σειράς. Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Γιώργος Θαναηλάκης έχουν αναλάβει τον ελληνικό σχολιασμό του παιχνιδιού και υπόσχονται φοβερές ατάκες και χιούμορ. Η νέα έκδοσή του PES 2011, δίνει στο χρήστη δύο τρόπους ελέγχου του παιχνιδιού. Έτσι όπως είναι αναμενόμενο ο χρήστης μπορεί να παίξει όπως παίζει σε μία κονσόλα αφού τα πλήκτρα του κινητού τηλεφώνου παίρνουν το ρόλο του d-pad ενώ με το σύστημα “True FlowTM”, μπορεί να δίνει πάσες, ψηλοκρεμαστές, μακρινές ή περίπλοκες μπαλιές, απλά ακουμπώντας την οθόνη.

Τέλος, τα γραφικά του παιχνιδιού είναι αρκετά καλά για τα δεδομένα μιας τέτοιας έκδοσης ενώ όσοι παίζουν το παιχνίδι και στο Xbox 360, θα μπορούν ότι achievements κάνουν, να προστίθενται στο προφίλ τους στο Xbox Live.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.