Αρχική InfoTeens Βιβλία για εφήβους Το Public εγκαινιάζει την «Γωνιά των Εφήβων» στην 4η έκθεση Παιδικού και Εφηβικού βιβλίου

Το Public εγκαινιάζει την «Γωνιά των Εφήβων» στην 4η έκθεση Παιδικού και Εφηβικού βιβλίου

Τα Public συμμετέχουν δυναμικά στην 4η Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού βιβλίου που οργανώνει το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου / Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού εγκαινιάζοντας την «Γωνιά των Εφήβων», μια ενότητα αφιερωμένη στο εφηβικό κοινό.

Η «Γωνιά των Εφήβων» σχεδιάστηκε με γνώμονα τη φιλοσοφία των καταστημάτων Public. Στόχος μας είναι ο χώρος αυτός να αποπνέει φιλικότητα στον επισκέπτη και να δημιουργεί συνθήκες ψυχαγωγίας. Η κεντρική ιδέα του σχεδιασμού προβλέπει τη φιλοξενία δραστηριοτήτων που σχετίζονται τόσο με τη βιβλιανάγνωση, όσο και με άλλα ενδιαφέροντα των εφήβων.

Η εφηβική γωνιά Public είναι ένας ζωντανός, σύγχρονος χώρος στον οποίο μπορεί κανείς να βρει μεγάλη ποικιλία επιλεγμένων βιβλίων από κλασσική λογοτεχνία και comics, μέχρι vampire fiction. Έμφαση έχει δοθεί στην ειδική κατηγορία βιβλίων με τίτλο ‘must read,’ η οποία συγκεντρώνει τους τίτλους βιβλίων που δεν θα πρέπει να λείπουν από την εφηβική βιβλιοθήκη. Ακόμη, εδώ ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να εξερευνήσει τη λειτουργία των ebooks, να ανακαλύψει CDs και DVDs που τον αφορούν, να παίξει επιτραπέζια παιχνίδια με την παρέα του και να παρακολουθήσει ταινίες.

Η ενέργεια αυτή συνδέεται με τον δυναμικό και πολυδιάστατο χαρακτήρα των καταστημάτων Public σε ότι αφορά στον έφηβο. Στο πλαίσιο της στοχευμένης πολιτικής της αλυσίδας, τα καταστήματα Public διαθέτουν αυτόνομη κατηγορία εφηβικού βιβλίου προτείνοντας αναγνώσματα που απευθύνονται αποκλειστικά στα ενδιαφέροντα του συγκεκριμένου κοινού και περιλαμβάνει ελληνική και ξένη εφηβική λογοτεχνία, βιβλία δραστηριοτήτων και μουσικής, καθώς και comics. Ειδικά το τμήμα comics φιλοξενεί την πιο πλήρη και ενημερωμένη συλλογή ελληνικών και ξένων τίτλων αναδεικνύοντας το Public πρώτο στην προτίμηση του αναγνωστικού κοινού comics. Επιπλέον στα καταστήματα Public πραγματοποιούνται και εφηβικές εκδηλώσεις με δημοφιλείς συγγραφείς, όπως είναι η Άλκη Ζέη, ο Πέτρος Τατσόπουλος κ.α. προσφέροντας πρόσθετο κίνητρο βιβλιανάγνωσης στο εφηβικό κοινό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.