Αρχική Uncategorized Το Public μάς περιμένει με πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων! (17/3)

Το Public μάς περιμένει με πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων! (17/3)

Τα πρωινά του Σαββάτου, τα καταστήματα Public διοργανώνουν ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους. Η μάθηση συνδυάζεται με την διασκέδαση, και τα παιδιά περνούν ευχάριστα και πάνω απ’ όλα δημιουργικά στον ελεύθερο χρόνο τους.

Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων για το προσεχές Σάββατο 17 Μαρτίου διαμορφώνεται ως εξής:

Public Συντάγματος
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: Ο καραγκιόζης και ο Κοκκινογένης πειρατής

Ο Κοκκινογένης πειρατής θέλει να απαγάγει την όμορφη Ειρήνη, πως θα τον εμποδίσει ο καραγκιόζης … Νέα παράσταση καραγκιόζη περιμένει μικρούς & μεγάλους στα Public.
Προτείνεται για παιδιά 4-12 ετών

Public Γλυφάδας
12.00
BARBIE ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΟΔΑΣ

Γίνε σχεδιάστρια μόδας, δημιούργησε τα δικά σου σχέδια και φορέματα για την αγαπημένη σου φίλη Barbie! Μοναδικά φορέματα με το όνομα σου! Αυτοκόλλητα, μαρκαδόροι και βοηθητικά σχεδίου θα δώσουν στις μικρές σχεδιάστριες την ευκαιρία για απίθανες δημιουργίες!
Προτείνεται για ηλικίες 5 ετών και άνω.

Public Πειραιά
12:00
ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Δημιουργήστε μοναδικές ανοιξιάτικες κατασκευές με πλαστελίνη. Εκεί που η φαντασία των μικρών φίλων του Public συναντά το πιο πολύχρωμο εύπλαστο υλικό, δημιουργούμε μοναδικές κατασκευές που θα πάρουν οι φίλοι μας μαζί τους.
Προτείνεται για παιδιά 3-6 ετών


Public The Mall Athens

12.30 - HOT WHEELS ΦΩΤΟΓΚΡΑΦΙΤΙ

Η Απόλυτη Μεταμόρφωση με τα Hot Wheels Φωτογκράφιτι και το Εργοστάσιο των Light Speeders είναι γεγονός! Κάνε μοναδικά σχέδια στα οχήματα Light Speeders με τη δύναμη του φωτός!
Προτείνεται για ηλικίες 4 ετών και άνω.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.