Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Το Tekken τώρα και σε 3D έκδοση!

Το Tekken τώρα και σε 3D έκδοση!

Tο διάσημο King of Iron Fist Tournament διεξάγεται για πρώτη φορά σε 3D, με τις μοναδικές δυνατότητες λειτουργίας του Nintendo 3DS να προσφέρουν μία πιο ρεαλιστική και δυναμική εμπειρία TEKKEN.
Tekken 3D - Prime Edition. Επιλέξτε ανάμεσα σε περισσότερους από 40 χαρακτήρες. Νέες πίστες, αλλά και παλιότερες που έχουν σχεδιαστεί ξανά από την αρχή ειδικά για το Nintendo 3DS.
Για πρώτη φορά στο Nintendo 3DS, μία ολόκληρη ταινία CG (Computer Graphics) θα είναι διαθέσιμη μέσα στο cartridge του παιχνιδιού. Η ταινία TEKKEN Blood Vengeance είναι μία παραγωγή της Digital Frontier (Resident Evil: Degeneration, Death Note, Appleseed) σε σκηνοθεσία του Youichi Mouri (εισαγωγικές ταινίες των TEKKEN 5 και TEKKEN 6: Bloodline Rebellion). Μεταφέροντας την ιστορία και την παράδοση του σύμπαντος TEKKEN σε μία CG ταινία μεγάλου μήκους, το TEKKEN Blood Vengeance θα περιλαμβάνεται στο cartridge του TEKKEN 3D PRIME EDITION, σε full 3D. Μετρήστε τις ικανότητές σας στο Special Survival mode. Νικήστε όσο το δυνατόν περισσότερους αντιπάλους στη σειρά, αντιμετωπίστε special bosses και κερδίστε νέες κάρτες TEKKEN για τη συλλογή σας που μπορείτε έπειτα να ανταλλάξτε μέσω StreetPass.
Παίξτε ενάντια σε άλλους παίκτες μέσω του Versus mode. Προκαλέστε τους φίλους σας σε μάχες μέσω Local Play ή πετάξτε το γάντι σε οποιοδήποτε παίκτη μέσω Internet για να φτάσετε τη βαθμολογία σας όσο πιο ψηλά γίνεται.
Το Tekken 3D - Prime Edition είναι άλλος ένας αξίολογος τίτλος από την Bandai Namco, που έρχεται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του θρυλικού TEKKEN!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.