Αρχική Βιβλία Τραγουδώ ό,τι Αγαπώ

Τραγουδώ ό,τι Αγαπώ

Τα βιβλία που συνοδεύονται από cd πετυχαίνουν το στόχο τους πολύ πιο άμεσα και ευχάριστα. Κυκλοφόρησαν τα 2 πρώτα βιβλία μιας νέας και πολύ πρωτότυπης σειράς βιβλίων με CD που έχει τον τίτλο "Τραγουδώ ό,τι αγαπώ"! Το πρώτο βιβλίο της σειράς με τίτλο "Τραγουδώ τα αινίγματα", είναι της Μάρως Θεοδωράκη και το δεύτερο "Τραγουδώ κλασικά παραμύθια" είναι του Πασχάλη Τσαρούχα. Σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμα δύο ακόμη βιβλία με CD: "Τραγουδώ τους γλωσσοδέτες" με στίχους από την Καίτη Σταθούδη και "Τραγουδώ τους μύθους του Αισώπου" του Πασχάλη Τσαρούχα. Η σειρά θα ολοκληρωθεί σε 7 βιβλία με πρωτότυπα θέματατα τα οποία  θα είναι έτοιμα μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η μουσική και ενορχήσρτωση σε όλα τα βιβλία της σειράς Τραγουδώ ό,τι αγαπώ  είναι από την σπουδαία μουσικό και  δημιουργό παιδικών βιβλίων Μάρω Θεοδωράκη και για την εικονογράφηση επιλέξαμε τους καλύτερους εικονογράφους: Κατερίνα Βερούτσου, Νέστορας Ξουρής, Ίρις Σαμαρτζή και Διατσέντα Παρίση.

Τραγουδώ τα αινίγματα
  

Συγγραφέας: Μάρω Θεοδωράκη
Εικονογράφηση: Κατερίνα Βερούτσου
Μουσική: Μάρω Θεοδωράκη
Τραγουδούν: Μάρω Θεοδωράκη, Σωτήρης Καρκαλέμης
Έτος:4 Φεβρουαρίου 2010
Σχήμα:13Χ26
Σελίδες:48
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-6864-32-2                                                      

 
Τραγουδώ κλασσικά παραμύθια
 

Συγγραφέας: Πασχάλης Τσαρούχας
Εικονογράφος: Ίρις Σαμαρτζή
Μουσική: Μάρω Θεοδωράκη
Έτος:4 Φεβρουαρίου 2010
Σχήμα:13Χ26
Σελίδες:60
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-6864-33-9


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.