Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Τρελοβραχιολάκια by Marc Jacobs

Τρελοβραχιολάκια by Marc Jacobs

Πρόκειται για τη νέα μόδα, που τώρα, αφού κυριάρχησε στον κόσμο των μικρών κοριτσιών ηλικίας 5-12 ετών, έφτασε η στιγμή να υιοθετήσουν και οι μαμάδες, πόσω μάλλον όταν φέρουν και μια διάσημη υπογραφή. Ο αγαπημένος σχεδιαστής των μαμάδων λοιπόν, Marc Jacobs, δημιουργεί τα περίφημα Silly bandz που έχουν γίνει trend αυτή τη στιγμή στην Αμερική. Θα τα ακούσετε και ως Marc jelly bracelets. Πρόκειται για silly bandz που σχηματίζουν τα γράμματα του ονόματος του, καθώς και το μήλο - χαρακτηριστικό του οίκου.
Κι αν θέλετε μια ακόμη πληροφορία, για να είστε ενημερωμένες, το επόμενο hit στα παιδικά βραχιολάκια θα είναι τα slap bracelets (οι μεγαλωμένες στα τέλη των 80’s θα θυμάστε τα βραχιόλια - ευθείες λωρίδες που τα χτύπαγες πάνω στο χέρι σου και τυλίγονταν) σε μορφή πλαστικού ρολογιού. Εν αναμονή λοιπόν για να δούμε -έστω και από τις σελίδες των περιοδικών- το νέο trend, που έρχεται από το παρελθόν!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.