Αρχική Προτάσεις Αγοράς Σούπερ εμφανίσεις με ρούχα Mandarino

Σούπερ εμφανίσεις με ρούχα Mandarino

madarinokid11Σχολείο, βόλτα, επίσκεψη και το ερώτημα "τι θα φορέσουν τα παιδιά;" ζητά απάντηση κάθε φορά. Το ζητούμενο βέβαια πάντα είναι ρούχα ζεστά, σε ωραίες γραμμές, με ελκυστικά ζωηρά χρώματα, που κρατούν και τα παιδιά in fashion.

Σήμερα κάνουμε ένα ταξίδι στον παιδικό κόσμο της Mandarino και ανακαλύπτουμε υπέροχες συλλογές με απαλά υφάσματα, άριστα υλικά, φόρμες που αναδεικνύουν την παιδική εμφάνιση και σούπερ σχέδια. Τα παιδικά ρούχα Mandarino, που απευθύνονται σε νεογέννητα ως παιδιά ηλικίας 14 ετών, διακρίνονται για τους συνδυασμούς κλασικών υφασμάτων με εκείνα της νέας τεχνολογίας, που εγγυώνται μεγάλη διάρκεια ζωής, αναλλοίωτα χρώματα και γραμμή.
Πού θα τα βρείτε: Πειραιώς 180, Ταύρος, τηλ.: 210 – 3414105, www.athensheart.gr
Α. Μεταξά 8, Γλυφάδα, τηλ. 210 8980048
Πληροφορίες, Φράγκος ΑΕ, τηλ. 210 9971000
madarinokid2 madarinokid7madarinokid10


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.