Αρχική Προτάσεις Αγοράς Υποαλλεργική σειρά βρεφικών ρούχων BIO από την Prémaman

Υποαλλεργική σειρά βρεφικών ρούχων BIO από την Prémaman

Η Prémaman, πιστή στη δέσμευσή της να σας προσφέρει ρούχα μοναδικής ποιότητας και άνεσης, προτείνει για το μωράκι σας την υποαλλεργική σειρά βρεφικών ρούχων Bio. Η γνωστή αλυσίδα ρούχων και προϊόντων φροντίδας για τη μέλλουσα μαμά, το μωρό και το παιδί, προσφέρει εδώ και χρόνια ρούχα ειδικά σχεδιασμένα για να έρχονται σε επαφή με το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού σας, χαρίζοντάς του όλη την απαλότητα και την προστασία που χρειάζεται.

Η σειρά Bio της Prémaman, αποτελείται από άνετα μωρουδιακά ρούχα για βρέφη από 0-6 μηνών, υφασμένα με τις πιο αγνές ίνες βαμβακιού βιολογικής καλλιέργειας. Φορμάκια, κορμάκια, φορέματα, μα και αξεσουάρ, ντύνουν το μωρό σας με στυλ, χωρίς να περιέχουν επικίνδυνες χημικές ουσίες, όπως για παράδειγμα τοξικά, εντομοκτόνα, παρασιτοκτόνα, χλώριο και βαφές από βαριά μέταλλα. Παράλληλα, η φυσική επεξεργασία του βαμβακιού, καθιστά το προϊόν υποαλλεργικό και απόλυτα φιλικό προς το δέρμα.

Επιπλέον, τα ρούχα της σειρά Bio έχουν οικολογική και κοινωνική συνείδηση, καθώς οι εναλλακτικές βιολογικές καλλιέργειες που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία της σειράς συμβάλλουν θετικά στη μάχη κατά της ρύπανσης που προκαλείται από τις εντατικές καλλιέργειες του «βιομηχανικού» βαμβακιού, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν έναν από τους παράγοντες κλειδιά για την βελτίωση των εσόδων των καλλιεργητών.

Επισκεφθείτε τώρα ένα από τα 38 καταστήματα Prémaman σε όλη την Ελλάδα και αποκτήστε την πιο ευαίσθητη και προστατευτική σειρά βρεφικών ρούχων της αλυσίδας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.